Departamentul nostru de proiectare și execuție vă oferă atât proiectarea și dezvoltarea, cât și supravegherea completă a întregului proiect. Proiectanți calificați și cu o experiență vastă în domeniu vor verifica precizia și calitatea proiectului de instalații electrice, și vor asigura dezvoltarea și furnizarea tuturor documentelor necesare.

Indiferent că sunteți consumator casnic, industrial sau producător de energie electrică, orice instalație sau clădire are nevoie de branșamente electrice pentru racordarea la rețeaua electrică națională.

SERVICIILE NOASTRE

Suntem atestați ANRE pentru:

  • Proiectare și execuție instalații electrice de joasă și medie tensiune atât pentru instalații electrice interioare pentru case, hale industriale, imobile birouri, imobile de locuit și cartiere rezidențiale, cât și pentru rețele de distribuție a energiei electrice aeriene (LEA)/subterane(LES).
  • Realizare instalații de protecție împotriva trăsnetului și realizare priză de pământ. Gradul nostru de autorizare pentru proiectare și execuție instalații electrice merge până la 20 kV.
 Proiectăm instalații electrice la nivel de PAC/DTAC (Proiect pentru Autorizarea executării lucrărilor de Construire) și nivel PTE (Proiect Tehnic de Execuție).
  • Proiectare și execuție Posturi de Transformare pe sol, în anvelopă de beton, subterane sau aeriene, pentru branșamente electrice de joasă tensiune și racorduri de medie tensiune.
  • Soluții complete de Posturi de Transformare de Medie/Joasă tensiune
.
  • Soluții optime de alimentare cu energie electrică posturi de transformare pentru imobile, cartiere rezidențiale sau hale industriale.
  • Realizăm studii de prefezabilitate, fezabilitate, precum și Studii de Soluție de rețea și obținem Avize Tehnice de Racordare (ATR) pentru furnizori precum Electrica, Enel, CEZ, E-on și realizăm branșamente electrice pentru case, hale industriale, imobile pentru joasă și medie tensiune.
  • De asemenea, realizăm și Proiect Tehnic de Execuție – PTE și Proiect pentru Autorizarea executării lucrărilor de Construire – PAC (fost DTAC Documentație Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire) pentru branșamente electrice care au obținut deja Aviz Tehnic de Racordare.