Oferim următoarele servicii

Piața energetică se află într-o continuă transformare pe plan mondial, iar România face eforturi pentru a se alinia standardelor internaționale. Astfel, pentru a-și asigura o dezvoltare sustenabilă, toate afacerile trebuie să stabilească un echilibru corect între eficiența operațională și eficiența energetică. În plus, din cauza tendinței de creștere a prețurilor la energie și a epuizării resurselor naturale, eficientizarea energetică – de la planificare la producție și operare, este cea mai bună investiție pentru orice tip de afacere, dar și pentru sectorul rezidențial din România. Obiectivul companiei Unet Energy este să ofere cele mai bune servicii de pe piața de energie electrică, la prețuri competitive, dar și să construiască adevărate parteneriate de afaceri, solide și mutual benefice, alături de clienții săi.

Compania noastră derulează o activitate susținută în zona de consultanță și asistență tehnică, oferind o gamă extinsă de servicii de specialitate, care cuprinde studii strategice pentru sectoarele de energie electrică, dar și studii pentru proiecte de eficiență energetică și energii regenerabile.
Tehnicienii noștri evaluează prin măsurători și calcule modul ideal de utilizare a resurselor energetice. Ca urmare a evaluării, determinăm eficiența energetică a sistemului și pierderile de energie. Realizăm proiecte tehnice optime din punct de vedere funcțional și economic, în urma cărora eficientizăm consumul energetic minimizând costurile energetice prin utilizarea surselor regenerabile de energie. Oferim asistență în obținerea surselor de finanțare.

Experții noștri vor propune cele mai eficiente soluții de îmbunătățire a performanțelor energetice în funcție de necesitățile fiecărui client în parte.

Oferim consultanță tehnică de specialitate pentru toate categoriile de instalații electrice, precum și consultanță tehnică de specialitate privind reducerea costurilor consumului de energie electrică.